Haberler

Kayseri-2 Bakan İslam ve Özhaseki Sucuk-Ekmek Dağıttı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, vatandaşlara sucuk-ekmek ve ayran dağıttı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, vatandaşlara sucuk-ekmek ve ayran dağıttı. AK Parti Talas ilçe kongresine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, kendisiyle ilgili olan davaları kazandığı şeklinde bazı haberler yapıldığını ifade ederek, "Geçtiğimiz günlerde hatırı sayılır bir gazete, Kılıçdaroğlu'nun davaları kazandığını yazdı. Hatta dediler ki, sucuk paralarını cebimden vermişim, şov yapmışım. Onlar kazandıkları bir iki davanın sevincini yaşıyorlar. Şimdi yine kongre çıkışında yine o davalardan gelen paralarla aldığım sucukları dağıtacağız. Yiyenlere afiyet, onların da geçmişlerine rahmet olsun" dedi.

Bir takım çevrelerin kendisini ve çalışma arkadaşlarını karalama kampanyası düzenlediğini bildiren Mehmet Özhaseki, şöyle devam etti: "Biz ve arkadaşlarımız tertemiziz. Fakat bunlar algı yönetimine, algı idaresine başvurdular. Temiz insanları suçladılar, suçlu gibi gösterdiler. Yalan ve iftiralarla zarar vermeye çalıştılar. Ama Allah'a şükür, halkımız bunlara kanmadı. Daha sonra da kıvırtıyorlar, yalan söylüyorlar. Biz de bunları, bu iftiraları, yalanları takip ettik ve 60'a yakın dava açtık. Kazandığımız davalardan gelen paralarla vatandaşlarımıza sucuk dağıttık. Ancak açtığımız davalardan bazılarında biraz fazla hissiyat göstermişiz. Hissiyatla açtığımız birkaç davayı kazandılar ve çocuklar gibi sevindiler. Türkiye'nin büyük gazetelerinden birinde de koca koca ilanlar verdiler. Açtığım davalardan 2 tanesinden geçen hafta 15 bin lira tazminat aldım. Arkadaşlar haber yapmak istediler. Biz de artık bu davalar kabak tadı verdi, her zaman para alıyoruz, gerek yok dedik. Ama gördük ki, yalanlara devam ediyorlar. Şimdi kongrenin sonunda çıkışta, bu paralarla alınan sucukları dağıtacağız. Yiyenlere afiyet olsun, sebep olanların da geçmişlerine rahmet olsun" diye konuştu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, kongrenin yapıldığı salonun girişinde kurulan mangallarda pişirilen sucukları vatandaşlara dağıttı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özhaseki Ayşenur İslam Ak Parti Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title