Haberler

Kayra bu sezon çok "genç", çok "yalın"…

ilandır
Güncelleme:

Çekimleri Dubai'de, Desert Palm Resort'ta, dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı Mazen Abusrour tarafından gerçekleşen Kayra İlkbahar- Yaz 2015 koleksiyonu bu sezon da pek çok farklı ilklere imza atıyor.

Kayra İlkbahar- Yaz koleksiyonu, baharın fresh esintisini geçmişin romantizmiyle buluşturuyor. Rahat şıklığın ifadesi 70'ler, zamansızlığı sadelik ve zarafetle işleyen 60'lar,spor şıklığın en zarif örneklerini veren 50'ler ve hatta 20'lere uzanan retro eğilimler Kayra koleksiyonunda hayli instyle bir görünüme dönüşerek geçmişle bugünü "ustaca" buluşturuyor. Koleksiyonun genç ruhunu pekiştiren püskül detaylar, pötikareler, pembe, turuncu, saks ve bir birinden neşeli renklerle birleşerek Kayra; şıklığı, estetiği ve kalitesini açığa vuruyor. En çok da yaza yakışan meleksi optik beyaz ve ekru, romantik pudra, baby pink, güçlü oranje, nude, leylak, mercan, sarı, olive, balbuğu, yeşilin en güzel tonları ve elbette lacivert, saks ve siyahın Kayra'nın tasarım ustalığıyla bütünleşen muhteşem uyumu ile baharda el ele verip sokakları süslüyor. Suyun gel-git haline bürünmüş dalga efektli desenler, iddialı ve güçlü kombinasyonlarla tüketicilerin heyecanını coşturuyor.

Kap modelleri, tunikler, yelekler ve uçuşan elbiseler koleksiyonun baharlık gözde parçalarından

Başlı başına tüm zamanların yegane romatik detayı olmayı başaran dantel zarafeti ,uçuşan Kayra elbiselerde de genç kızların rüyalarını süsleyen elegan bir etkiye dönüşüyor.1960'ların cemiyet hayatının zamansız tarzını klasiklerle birleştiren elbiseler mullet ve kuyruk style ile nostaljik bir görünüm vaat ediyor. Çift taraflı kullanılabilen giy çıklar ve trenchcoatlar güne başlarken ruh halinize uygun zengin renklerde giyinebilme şansı sunuyor. Kıyafetlerde kol, cep gibi detaylara zarif dokunuşlar koleksiyona şık, feminen ve taze silüetler kazandırıyor. Balık formlar, pililer, dantel, tafta ve şifon kumaşlar salaş, formsuz, şık ve sade tasarımlarla buluşurken, usta işçilik ve detaylardaki cool yansımalar Kayra markasını kulvarından hızla ayrıştırıyor.

Çalışan kadınlar Kayra'yla rahat ve keyifli bir yaz yaşayacak

Kayra ilkbahar yaz koleksiyonu çalışan kadınların iş ortamında çok daha rahat hareket edebilecekleri şekilde hazırlandı. Terletmeyen kumaşların yer aldığı parçalar, gündüzden gece davetlerine uyarlanabilen tunik ve takımlar, çalışan kadınlara çok daha keyifli bir yaz yaşatacak. Koleksiyonun geneline hakim olan "yalın" ve fresh hava Kayra ilkbahar yaz tasarımlarının en önemli vurgusu. Çizgili parçalar, siyah-beyaz Pop Art kullanımlar, 70'lerin rahat ve hippi şıklığını hatırlatan bol kesim pantolonlar hem sosyal hem de iş ortamları için hayatınızı kolaylaştıran şık- spor bir üslupta hazırlandı. (Koleksiyondaki yalın ifade, Kayra imzalı çanta ve özel baskılı eşarp koleksiyonunda da oldukça hakim. Gardrobunuzun olmazsa olmazları arasına Kayra minimalizmi önemli bir ayrıcalık katacak.


Dubai Advertorial Haberler Advertorial Sondakika Advertorial Haberler

title