Haberler

Kaynaşlı Kaymakamı Koca Göreve Başladı

Cizre Kaymakamı iken İçişleri Bakanlığının Kaymakamlar Kararnamesi ile Kaynaşlı Kaymakamlığına atanan Şenol Koca görevine başladı.

Cizre Kaymakamı iken İçişleri Bakanlığının Kaymakamlar Kararnamesi ile Kaynaşlı Kaymakamlığına atanan Şenol Koca görevine başladı.

Kaymakamlar kararnamesi ile Düzce'nin Kaynaşlı ilçesine atanan Şenol Koca görevine başladı.

5 Mayıs 1979 tarihinde Zonguldak'ta doğan Şenol Koca ilk, Orta ve Lise öğrenimini Zonguldak'ta tamamladı. 1997 yılında başladığı Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Bölümü'nden 2001 yılında mezun oldu. 2002 yılı Ekim ayından 2003 yılı Şubat ayına kadar Zonguldak Karaelmas Vergi Dairesinde tahakkuk memuru olarak çalıştı. 2003 yılında Gümüşhane Kaymakam Adayı olarak başladığı meslek hayatına sırasıyla Rize Çamlıhemşin ve Adıyaman Gerger Kaymakamı olarak devam etti. 2009 yılında Mardin Vali Yardımcılığına atandı. 20 Temmuz 2012 tarihinde Cizre Kaymakamlığına atandı. 2 Eylül 2014 tarihinde ise kaynaşlı Kaymakamlığına atandı. Şenol Koca, evli ve bir çocuk babası. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şenol Koca Kaynaşlı Düzce Cizre Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

emin şekerci:

sayın kaymakamımıza hayırlı görevler diler başarılı olmasını temenniederiz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title