Haberler

Kaynaşlı'da Temiz Çevre Etkinliği

Kaynaşlı ilçesinde "temiz çevre" sloganıyla başlatılan etkinlikte, kamu çalışanları, vatandaşlar ve öğrenciler temizlik çalışması yaptı.

Kaynaşlı ilçesinde "temiz çevre" sloganıyla başlatılan etkinlikte, kamu çalışanları, vatandaşlar ve öğrenciler temizlik çalışması yaptı.

Belediye Başkanı Erol Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha temiz bir çevre için mücadele ettiklerini belirtti.

Etkinliği ilçe geneline yaymayı amaçladıklarını anlatan Bayraktar, "Bundan sonra tercih halkımızın. İnşallah aynı temizlik devam edecektir. Devlet, millet el ele, daha temiz bir Kaynaşlı için yola çıktık" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Can ise etkinliğe merkez ile Dipsizgöl ve Üçköprü köylerinde bulunan 10 okulun katıldığını dile getirerek, "Bazı okullarımızın tümü, bazı okullarımızda da sabah 40, öğleden sonra 40 olmak üzere iki gün boyunca 160 öğrenci bu kampanyaya katıldı" ifadesini kullandı.

Kaynaşlı İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Ceyda Şık da çöp toplayarak kampanyaya destek verdiklerini vurgulayarak, "Kaynaşlı'yı temiz tutmak için çöpleri topluyoruz" dedi.

Etkinlik yarın sona erecek. - Düzce

Kaynak: AA / Yerel

Kaynaşlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title