Haberler

Kaynarca Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı

Kaynarca Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Zeynur Özel başkanlığında, meclis salonunda düzenlenen toplantıya AK Parti'li Seçkin Kanyılmaz ile MHP'li Ergün Pektaş katılmadı.

Toplantıda, ilk gündem maddesi olarak 2016 Mali Yılı Bütçesi görüşüldü. Mali İşler Müdürü Tanju Sağlam'ın okuduğu 12 milyon liralık tahmini bütçe önerisi oy birliğiyle Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi. Önümüzdeki hafta Çarşamba günü Plan Bütçe Komisyonunda görüşülerek son şekli verilecek olan 2016 yılı bütçesi, Ekim ayı meclis toplantısında üyelerin onayına sunulacak.

Toplantının ikinci gündem maddesinde ise maktu gelir tarifeleri görüşüldü. İlan reklam fiyatları, eğlence, iş yeri açma, işgaliye ve benzeri ücret tarifelerinin belirlenmesi oy birliğiyle Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'na gönderildi.

Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) hakkındaki bir soruyu yanıtlayan Başkan Özel, "Mobilyacılar OSB'de yollar ve altyapı çalışmaları devam ediyor. Makineciler OSB'de de kamulaştırma yapılacak. Kamulaştırma yetkisi Büyükşehir Belediye Meclisi'ne verildi" diye konuştu.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Zeynur Özel Ak Parti Kaynarca Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title