Haberler

Kaynak Kültür Yayın Grubu Cnr Kitap Fuarı'nda!

Güncelleme:

Kaynak Kültür Yayın Grubu, 27 Şubat - 8 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan CNR Kitap Fuarı'nda, üç ayrı stantta değerli okuyucularını ağırlayacak.

Kitapseverlerle yayıncıları buluşturan, "En yenilikçi kitap fuarı" olmayı hedefleyen CNR Kitap Fuarı 27 Şubat'ta kapılarını açıyor. 9 Mart'a kadar çeşitli etkinliklere ve imza günlerine ev sahipliği yapacak olan, İstanbul Yeşilköy CNR EXPO'da gerçekleşecek fuarın önemli konuklarından biri de Kaynak Kültür Yayın Grubu. Işık Yayınları, Nil Yayınları, Şahdamar Yayınları, Sütun Yayınları, Kaynak Yayınları, Yitik Hazine Yayınları, Define Yayınları, Muştu Yayınları ve Kuşak Yayınlarını bünyesinde barındıran Kaynak Kültür Yayın Grubu, ayrıca yabancı yayınlar alanında da Kaynak Publishin Group adıyla altı ana dildeki yayınevi ile faaliyette bulunuyor. CNR Kitap Fuarı'na Kaynak Kültür Yayın Grubu, Muştu Yayınları ve Kuşak Yayınları olarak üç ayrı stand kurulacak.

Çocuk yayıncılığının öncülerinden Muştu ve Kuşak Yayınları'nın stantlarında, küçükleri, severek okudukları kitapların yazarlarıyla buluşturacak olan imza günleri düzenlenecek. 5 Mart Perşembe günü Muştu Yayınları'nın standında Erol Ergün okuyucularıyla buluşurken; Kuşak Yayınları'nın standında 5 Mart Perşembe günü Nuh Özdin, 7 Mart Cumartesi günü Alper Sarı, 8 Mart Pazar günü Hakan Öztunç kitaplarını imzalayacak. Ayrıca Kuşak Yayınları'nın standında çocukların ilgisini çekecek, kadim kültürümüzün bir parçası olan eski eğlencelerimizi hatırlatacak kukla gösterisi yapılacak.

Kaynak Yayınları'nın standında ise 7 Mart Cumartesi günü Can Alpgüvenç kitaplarını imzalayacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yeşilköy İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title