Haberler

Kaymos Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Alak Açıklaması

Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) üyelerinin biraraya geldiği iftar yemeğinde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Alak, "ArtıkKayseri'de üretilen mallar, satış sonrası servis garantisi ile satılacak.

Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) üyelerinin biraraya geldiği iftar yemeğinde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Alak, "Artık Kayseri'de üretilen mallar, satış sonrası servis garantisi ile satılacak. Bunun alt yapısını oluşturduk" dedi.

KAYMOS üyelerine verilen iftarda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Alak, "Bu gönüllü sanayiciler hareketi, fedakar Kayseri Mobilya Sanayicileri, yıllardır yapılamayanı yaptı ve sanayicilerimizi bir araya getirdi. Bu tabii ki bir ekip çalışmasıdır. Sizlerin desteği olmasa başarılması mümkün değildir.

83 gün önce atılan tohumların yerediğini görüyorum. İnşallah kısa sürede meyvelerini tam Kayseri olarak toplamaya çalışacağız. Yönetim ve istişare kurulu olarak bizler bu derneği kurarken kolay olmaycağını ve olumsuz bazı eleştiriler alabileceğimizi biliyorduk. Ama birbirimize inanmıştık. Ciddi fedekarlık gerektiğini de biliyorduk. Amacımız gelişen ulusal ve uluslararası pazarda Kayseri mobilyasının güçlenmesiydi.

Dernek binamızı kiralayıp yerleştirdik. İnşallah kısa sürede organize sanayimize yakışır bölge müdürlüğümüzün desteği ile de bir bina yaptırıp taşınırız. Çünkü burası hayallerimizin dörtte birine ancak yeter. Burada personelimizin de işverenimizin de faydalanacağı istihdam artırıcı faaliyetlerin olacağı birimler olacak" diye konuştu.

Alak, " Dernek yönhetim ve istişare kurulu sektörün mutfağından geliyor. Bütün sorun ve çözüm yollarını tespit etmiş bulunuyoruz. Sıralamada önceliklerimiz var ve bunun başında da lojistik geliyor. Bu konuda Kayserimizde etkin yere sahip olan bir firmayla anlaştık. 15 Ağustos'tan itibaren Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesine lojistik faaliyetine başlıyoruz. Nakliyat firmasına ait 5 TIR KAYMOS üye logoları ile yola çıkacak. Gücümüz ve birlikteliğimiz tüm ülkeye ilan edilmiş oldu. İnşallah bir ay sonra da Doğu Karadeniz ve Akdeniz bölgesine de açılacağız. Satış sonrası serviste 79 ilin alt yapısını oluşturduk. Kayseri'de üretilip satılan mobilayar satış sonrası servis garantasi ile satılacaktır" ifadesinde bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title