Haberler

Kaymaklı Şenliği Başlıyor

Balıkesir Lisesi’nin 130. kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenecek olan Kaymaklı Şenliği, 23 Mayıs Cumartesi günü çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilecek.

Balıkesir Lisesi'nin 130. kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenecek olan Kaymaklı Şenliği, 23 Mayıs Cumartesi günü çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilecek.

Balıkesir Liseliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Koman, Kaymaklı Şenliği ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, " Balıkesir'in göz bebeği ve herkesin taktirle bahsettiği Balıkesir Lisesi bu yıl 130. kuruluş yılını ve aynı zamanda 1952 yılında başlatılan Kaymaklı Şenliklerinin 62.'si düzenlenecek. Şenliğe sadece Balıkesir'den değil, Türkiye'nin her tarafından ve yurt dışından da gelenler olacak. Bu yıl geniş bir katılım bekliyoruz. Balıkesir Lisesi'nin kaymaklı şenliklerinde bu yıl bir ilki yaşayacağız. Baş sağdıçlık kuşağını bu yıl ilk kez bir bayan taşıyacak. Bu yılki Baş Sağdıcımız Ankara'da eczacılık yapan Nur Banyocu Karpuzcu. Bu yıl şenliğimize geçen yıl olduğu gibi Cumartesi günü saat 11.00'da Kurtdereli Salonunda eski mezunlarla öğrencilerin basket maçıyla başlıyoruz. Maçtan sonra Atatürk Anıtına saat 13.00'da çelen sunumunun ardından Lise Bandosuyla birlikte Liseye yürüyeceğiz. Burada çeşitli konuşmaların ardından baş sağdıcımız anılacak ve hep birlikte kaymaklı tatlımızı yiyeceğiz. Bütün Balıkesirlileri bekliyoruz"dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title