Haberler

Kaymakçı Tepedeki Restoran Harabeye Dönebilir

Yeni yasa ile mahalleye dönüşen Ödemiş’in Kaymakçı beldesindeki Gökçen Efe anıtının hemen yanında yer alan restoran binası yeniden değerlendirileceği günü bekliyor.

Yeni yasa ile mahalleye dönüşen Ödemiş'in Kaymakçı beldesindeki Gökçen Efe anıtının hemen yanında yer alan restoran binası yeniden değerlendirileceği günü bekliyor.

Kaymakçı'nın batısındaki tepede uzun süre restoran olarak hizmet veren ancak kapatıldıktan sonra bakımsız kalan Kaymakçı Belediyesi'ne ait binanın camlarının kırıldığı dış cephesinin de zarar gördüğü öğrenildi.

Binanın gün geçtikçe harabeye dönüşmesinden duydukları üzüntüyü dile getiren Kaymakçılı vatandaşlar korunamayan binada yeni bir tesis oluşturulması gerektiğini söyledi. Binanın modern bir düğün salonu olarak değerlendirilebileceğini belirten vatandaşlar tepede yer alacak düğün salonunun Kaymakçı ile birlikte tüm bölgeye hitap edebileceğini dile getirdi.

Binanın dışı kadar içinin de kötü durumda olduğuna dikkati çeken vatandaşlar yetkililerden bina daha da zarar görmeden çalışma başlatılmasını istedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kaymakçı Gökçen Ödemiş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title