Haberler

Kaymakcan, Hemşehrilerinden Destek İstedi

AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Prof. Dr. Recep Kaymakcan, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Prof. Dr. Recep Kaymakcan, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında İskilip ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Prof. Dr. Recep Kaymakcan, 7 Haziran'da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde partisine ve kendisine destek istedi.

İlk olarak Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden Kaymakcan, burada bir araya geldiği muhtarla görüşerek sohbet etti. Muhtarlar çok önemli bir görev yürüttüğünü dile getiren Kaymakcan, mahallelerin, köylerin bütün sorunları ilk önce muhtarlara geldiğini, bu yüzden muhtarların halkın gözü kulağı olduğunu söyledi. Kaymakcan, sorunların, sıkıntıların çözümü aşamasında devletle millet arasında köprü görevi gören muhtarların kurumları ilk harekete geçiren mekanizmalar olduğunu dile getirdi. Kaymakcan, ayrıca AK Parti hükümeti ile birlikte muhtarların özlük haklarında birtakım yasal düzenlemeler yapılarak iyileştirme sağlandığını hatırlattı.

Kaymakcan ve beraberindekiler buradan İskilip Belediyesi'ni ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakcan, Belediye Başkanı Recep Çatma'ya başarılar diledi. Belediye ziyaretinin ardından Başkan Çatma, AK Parti İlçe Başkanı Ali Koçkaya ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı esnaf ziyaretlerinde bulunan Kaymakcan, vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Kaymakcan, İskilip'in alimlerin ve ariflerin toprağı olduğunu belirterek, "Her karışında dervişane bir eda vardır. İskilip bizi bugün de mahcup etmedi. Ziyaret ettiğimiz her hemşerimizin gözünde inancın ve dik duruşun izlerine şahit olduk. İskilip bu kez başaracak diyen gönüllere şahitlik ettik. Biz de inanıyoruz ki bu kez olacak. İskilip bizim yüzümüzü güldürdü. Biz de onların yüzünü daha fazla tebessüm ettirebilmek için daha çok çalışacağız, gecemizi gündüzümüze katıp hizmet edeceğiz" ifadelerini kullandı. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Çatma Ak Parti İskilip Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title