Haberler

Kaymakamlıktan 'Hanım Özdemir' Açıklaması

Samsun’un Tekkeköy İlçe Kaymakamlığı, “Hanım Özdemir Cumhurbaşkanı’ndan yardım istedi” başlıklı haberle ilgili bir açıklama yaptı.

Samsun'un Tekkeköy İlçe Kaymakamlığı, "Hanım Özdemir Cumhurbaşkanı'ndan yardım istedi" başlıklı haberle ilgili bir açıklama yaptı.

Samsun Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü kanalıyla yapılan açıklamada, "'Hanım Özdemir Cumhurbaşkanı'ndan yardım istedi' başlığı ile çeşitli yayın organlarında yer alan haber üzerine aşağıdaki basın açıklamasının yapılması gereği duyulmuştur" denilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Eşi 2002 yılında vefat eden Hanım Özdemir, 1914 doğumlu olup 80 yaşında değil, 101 yaşındadır. Yaklaşık bir yıldan beri oturmakta olduğu konutta evinin temizlik hizmeti Samsun Büyükşehir Belediyesi'nce evde bakım hizmeti kapsamında verilmekte, oturduğu evin sobasının yakılması (ısınma) ve yiyecek hizmetleri ailesi ile Tekkeköy Belediyesi'nce yerine getirilmektedir. Hanım Özdemir, vefat eden eşinden kalan emekli maaşı ile adına kayıtlı Tekkeköy merkezinde de arsa malikidir. Hayatta olan üç çocuğu ile torunlarının maddi durumlarının iyi olup kendisine yardımcı oldukları, maddi açıdan ihtiyaçlı olmadığı bilinmektedir. Bir yıl öncesine kadar gelini ile birlikte Tekkeköy'deki bir binanın üçüncü katında oturmakta iken aile üyelerinin karşı çıkmasına rağmen buradan ayrılarak eski bir eve yerleşmiştir. Aile üyelerinin kendisinden haberdar olduğu Hanım Özdemir, aile fertlerinin tüm ısrarına rağmen tek katlı eski bir evde kalmakta ısrar etmekte, gelini ile birlikte yaşadığı evi terk etme nedeni olarak da, vefat eden eşinin hatıralarını yaşamak için burasının uygun olduğunu belirtmektedir. Tekkeköy Kaymakamı, 19 Mayıs Mahallesi Muhtarı, Tekkeköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanlarınca evinde ziyaret edilen Hanım Özdemir'in bu durumu bizzat yerinde tespit edilmiş, aile fertlerinin her şeyiyle ilgilenmek istedikleri ancak kişinin unutkanlık dahil yaşlılıktan kaynaklanan bazı rahatsızlıklarının olduğu görülmüştür. Ailenin ve yönetimin tüm ikna çabalarına rağmen, bulunduğu eski evden ayrılmayı kabul etmemekte ısrarcı olduğu görülmüş, bu ev dışında bir yere yerleştirilmesine asla rıza göstermeyeceği kanaatine varılmıştır. Kadının eski evinin onarımının aile fertleri tarafından yaptırılacağı kendilerince tarafımıza ifade edilmiştir." - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tekkeköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title