Haberler

Kaymakamlık Minik Öğrencilere Gezi Düzenledi.

Güncelleme:

Akçakale Kaymakamlığı gerçekleştirdiği organizasyon kapsamında 100 öğrenciyi karne öncesi Şanlıurfa İline gezi düzenlendi.


Akçakale Zübeyde Hanım Anaokulu 100 Öğrenci Şanlıurfa iline gezi düzenlendi yaşları 5 olan minik öğrenciler Şanlıurfa ilini gezdi minik öğrenciler için düzenlen gezinin amacı farklı ortamların görmeleri, yaşadıkları bölge ve çevrelerini tanımalarını sağlanması, ufuklarının açılması, sosyal tesislerin gezilmesi, happy land oyunları ve yemek yiyildi aralarında ilk defa Şanlıurfa ilini ve alışveriş merkezini gezenler oldu.

Zübeyde Hanım Anasınıfı Öğrencisi Yusuf Eren SEZGİN; Öğretmenlerimiz ile birlikte Şanlıurfa'yı gezdik. Çarpışan arabalara bindik, yemek yedik, sinemaya girdik ben ve arkadaşlarım çok eğlendik. Dedi.

Zübeyde Hanım Anasınıfı Öğrencisi Zahide MENTEŞ ise; Ben ilk defa böyle bir yeri gezdim çok eğlendik ilk defa pizza yedim pizzanın tadı çok güzeldi, kocaman ekranda çizgi filim izledik her şey çok güzeldi ben bir daha gelmek istiyorum. Dedi.

Öğrenci Velilerden Sıdıka MENTEŞ; Böyle bir gezi düzenledikleri için Akçakale Kaymakamız Sayın Eyüp FIRAT' a ve okul müdürümüz Zeliha ÖZTURAN' a çok teşekkür ederim çocuklar ve biz dahil olmak üzere ilk defa bir alış veriş merkezini gezdik Film izlerken mısır yemek gerçekten çok güzeldi. Dedi.

Zübeyde Hanım Okul Müdürü Zeliha ÖZTURAN; Öğrencilerimiz ile birlikte Şanlıurfa iline gezdik birlikte çok güzel vakit geçirdik amacımız minik öğrencilerimizi sinemayla buluştururken bir yandan da hiç görmedikleri alanları gezdirip yaşadıkları bölge ve çevrelerini tanımalarını sağlamak, ufuklarını açmak ve Şanlıurfa ilimizi tarihiyle tanıtmak. Akçakale Kaymakamı Sayın Eyüp FIRAT'a vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederim. Dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zübeyde Hanım Şanlıurfa Akçakale Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title