Haberler

Kaymakamlık Makamına Kız Öğrenci Oturdu

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında kaymakamlık makamına 4. sınıf öğrencisi oturdu.

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında kaymakamlık makamına 4. sınıf öğrencisi oturdu.

Kaymakam Maraşlı'nın makamına gelen 4. sınıf öğrencisi Ebru Türk, kaymakam koltuğuna oturarak 1 günlük kaymakam olmanın keyfini çıkardı ve ilk gelen telefon bağlantısında, Barış İlkokulu'ndaki sorunların giderilmesi için yetkililere talimat verdi. Kaymakam Mehmet Maraşlı ile sohbet eden Ebru Türk zile basarak korumasından misafirlere ikramda bulunmasını istedi.

Kulp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle tüm Türkiye'de olduğu gibi Kulp'ta da öğrencilerin kaymakamlık koltuğuna oturduğunu, onların geleceğin kaymakamları olduğunu söyledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title