Haberler

Kaymakamlık Bahar Voleybol Turnuvası Başlıyor

Oltu Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin başkanlığında toplanan tertip komitesi voleybol turnuvası için kolları sıvadı.

Oltu Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin başkanlığında toplanan tertip komitesi voleybol turnuvası için kolları sıvadı.

Oltu Belediye Başkan Yardımcısı Osman Coşkun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Gazi Atmaca, İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Cemal Tanrıver ve İlçe Spor Müdürü Lokman Güney'den oluşan tertip komitesi Kaymakam Mehmet Gökhan Zengin başkanlığında toplandı.

İlçe genelinde köy, mahalle ve kamu kurumlarının katılabileceğinin kararlaştırıldığı toplantıda turnuvaya katılacak takımların 28 Şubat tarihine kadar İlçe Spor Müdürlüğüne başvurması öngörüldü.

Adının "Kaymakamlık Bahar Voleybol Turnuvası" olarak kararlaştırıldığı turnuvaya katılımın ücretsiz olacağı belirtildi. Mart ayının ilk haftasında başlaması planlanan turnuva ile ilgili katılım şartları ve başvuru tarihi birkaç gün içerisinde belirlenerek ilçe kamuoyuyla paylaşılacak.

Toplantıda turnuvaya katılacak kurumlarda kurum amirlerinin oynama zorunluluğu olması yönünde fikir birliğine varılırken voleybol turnuvası sonrası bir futbol turnuvasının düzenlenebileceği de öngörüldü.

Sporun birlik ve beraberlik ruhuna katkısına değinen Kaymakam Zengin, "Geçmiş yıllarda düzenlenen bu tür sportif etkinliklerin, birlik ve beraberliğimize ne denli katkı sunduğu ortadadır. Bu temenniyle turnuvanın kaynaşmamıza ve beraberliğimize yönelik güzel ve anlamlı bir katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bunun için turnuvaya katılımın bir hayli yüksek olmasını bekliyorum" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Gökhan Zengin Halk Eğitimi Merkezi Osman Coşkun Oltu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title