Haberler

Kaymakamı Kırlı Dar Gelirli Vatandaşların Umudu Oldu

Muş’un Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, göreve başladığı günden beri ilçedeki dar gelirli vatandaşların umudu oldu.

Muş'un Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, göreve başladığı günden beri ilçedeki dar gelirli vatandaşların umudu oldu.

Çarşamba günlerini dar gelirli vatandaşlara ayıran Kaymakam Soner Kırlı, haftanın diğer günlerinde ise ilçedeki tüm okulları ziyaret ederek öğrencilerle yakından ilgileniyor. Her hafta çarşamba günleri dar gelirli vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen ve onlarla makamında çay içen Kaymakam Kırlı'nın bu örnek davranışı, ilçede yaşayan vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Toplantılara katılan vatandaşlardan Mehmet Nuri Kaynar, "Ben Malazgirt'te çok zor şartlar altında yaşayan biriyim. Yıllardır Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bizlere yardım ediyor. İlçemize yaklaşık yedi aydır atanan kaymakamımız sayesinde, biz dar gelirli vatandaşlar gelip rahatlıkla derdimizi anlatabiliyoruz. Kaymakamlık kapıları her çarşamba sonuna kadar açık. Bizlere değer veren, bizleri dinleyen kaymakamımızdan Allah razı olsun. Hep derlerdi 'Devlet Baba', ben hep merak ederdim 'Devlet Baba' kimdir diye. Şimdi 'Devlet Baba'nın kim olduğunu kaymakamız sayesinde daha iyi tanıdım. Bizlere devletimizin imkanları doğrultusunda yardımlarda bulunan kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Şakire Baburhan isimli vatandaş ise, "Kaymakamlık makamına gelip kaymakamla görüşmek istiyorum deyince hemen beni görüştürdüler. Sıkıntıları anlattım, kaymakamız beni sabırla dinledi. Çok mütevazi bir insan. Cenab-ı Allah onu ve devletimizi darda bırakmasın. Bizlere mütevaziliğin en güzel örneğini sergileyen kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaymakamlık makamında yapılan toplantıya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Yakup Bozkurt da hazır bulunarak, Kaymakam Soner Kırlı'nın direktifleri doğrultusunda yardım yapılacak kişilerin listelerini titizlikle oluşturdu. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Soner Kırlı Malazgirt Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title