Haberler

Kaymakamı Kılıç'tan Demokrasi Nöbetine Katılan Polislere Teşekkür

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile sokaklara çıkarak demokrasi nöbeti bekleyen vatandaşların doldurduğu alanlarda güvenlik görevi ifa eden polis ekiplerine özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile sokaklara çıkarak demokrasi nöbeti bekleyen vatandaşların doldurduğu alanlarda güvenlik görevi ifa eden polis ekiplerine özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

15 Temmuz 2016 Cuma gecesinden bu yana Atatürk Meydanı'nda kesintisiz olarak nöbet bekleyen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü çevik kuvvet ekiplerini görev yerlerinde ziyaret ederek teşekkür etti. Kaymakam Kılıç, "Demokrasi için meydana toplanan vatandaşlarımız için emniyet mensuplarımız da meydanlarda onların güvenliğini sağlıyor. Vatan size minnettar" dedi.

Pilav-ayran ikramı

Kılıç, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekiplerinin de demokrasi nöbeti bekleyen vatandaşlar için mesai yaptığını, ekiplerin bir yandan meydandaki vatandaşlar için pilav-ayran ikramında bulunduğunu diğer yandan da meydanda diğer kişi ve kurumlar tarafından dağıtımı yapılan gıdaların kontrollerini gerçekleştirdiğini kaydetti. Kaymakam Kılıç, "Demokrasi nöbetine katılanlar için İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüz çadır kurarak ikramlarda bulunuyor. Ayrıca meydanda gıda dağıtanları denetliyorlar" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Levent Kılıç Çorlu Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title