Haberler

Kaymakamı Gürbüz'den Bakım Merkezine Ziyaret

Ergani Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, ilçede bakıma muhtaç zihinsel ve ruhsal engellilere hizmet veren Özel İlgi Bakım Merkezini ziyaret etti.

Ergani Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, ilçede bakıma muhtaç zihinsel ve ruhsal engellilere hizmet veren Özel İlgi Bakım Merkezini ziyaret etti.

Beraberinde İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kenan Taş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fırat Çelebi ile 61 engelli bulunan Özel İlgi Bakım Merkezinde incelemelerde bulunan Gürbüz, çalışmalarla ilgili yetkililerinden bilgi aldı.

Gürbüz, burada yaptığı açıklamada, devletin bakıma muhtaç zihinsel ve ruhsal engelli olan vatandaşlara büyük bir imkan sunduğunu ifade ederek, vatandaşların da bu imkandan en iyi şekilde faydalandığını söyledi.

Engellilere sahip çıkılması gerektiğine dikkati çeken Gürbüz, şöyle dedi:

"Hiçbirimiz hayatımızın devamında başımıza ne geleceğini bilmiyoruz. Bakıma muhtaç vatandaşlar için hem devlet hem de özel sektör tarafından pek çok okul açıldı. Hatta özel okullara gönderilen çocukların masrafları devlet tarafından karşılanıyor. Devletimiz bakıma muhtaç zihinsel ve ruhsal hasta vatandaşlarımıza önem veriyor."

Gürbüz, ziyareti sırasında yaşlılarla yakından ilgilendi.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Gürbüz Kenan Taş Çelebi Ergani Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title