Haberler

Kaymakamdan Kursiyelere Servis Müjdesi

Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, kaymakamlık tarafından açılan Aile ve Sosyal Destek Merkezi'nde açılan kurslara giden kadınlara servis imkanı sağladıklarını bildirdi.

Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, kaymakamlık tarafından açılan Aile ve Sosyal Destek Merkezi'nde açılan kurslara giden kadınlara servis imkanı sağladıklarını bildirdi.

Şehiriçi Minibüs Taşıma Kooperatifi Başkanı Resul Demirer ile görüşen Özbek, kursiyerlerin belirlenen saatlerde evlerinden alınıp, kursun ardından evlerine bırakılması konusunda anlaştı.

Yapılan anlaşmayla ilgili açıklama yapan Özbek, kurslara katılan kadınlara bundan sonra ücretsiz servis imkanı sağlayacaklarını bildirerek, "Kursiyerlerimiz sabah 09.00'da evlerinden alınıp 12.00'de evlerine bırakılacaktır. Öğlen saatlerinde aynı uygulama geçerli olacak. Bu hizmetimiz karşılığında kursiyerlerimiz hiçbir ücret ödemeyecek. Hazırladığımız projelerimizle aynı zamanda ilçe esnafına da katkımız oluyor. Önümüzdeki günlerde AB ve Türkiye destekli projelerimiz de olacak" dedi. - Bitlis

Kaynak: AA / Yerel

Adilcevaz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title