Haberler

Kaymakamdan "Çiçek Göndermeyin" Talebi

Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, göreve yeni başlaması dolayısıyla kendisine çiçek getirilmemesi ya da gönderilmemesini, bunun yerine çiçeklere verilecek ücretlerin yardıma muhtaç çocuklara eğitim desteği sağlanmasında kullanılması amacıyla kaymakamlık sosyal yardımlaşma vakfına...

Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, göreve yeni başlaması dolayısıyla kendisine çiçek getirilmemesi ya da gönderilmemesini, bunun yerine çiçeklere verilecek ücretlerin yardıma muhtaç çocuklara eğitim desteği sağlanmasında kullanılması amacıyla kaymakamlık sosyal yardımlaşma vakfına bağışlanmasını istedi.

Ermiş, gazetecilere yaptığı açıklamada, uygulama ile yardıma muhtaç çocukların eğitimlerine daha fazla destek olmayı hedeflediğini söyledi.

Görele'de bir farkındalık ve farklılık oluşturmayı amaçladığını vurgulayan Ermiş,"Kadim geleneğimiz olan hoşgeldin ziyaretlerinde çiçek getirilmekte. Biz bunun yerine yardıma muhtaç çocuklarımızın eğitiminde kullanılmak üzere getirilmesi düşünülen çiçeklerin ücretlerinin vakfımıza bağışlanabilir. Bu uygulama bizleri ziyadesiyle memnun edecektir. Şimdiden uygulamamıza verilecek olan desteklerden dolayı teşekkür ediyorum."diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Erdoğan Turan Görele Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title