Haberler

Kaymakam Zengin Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Güncelleme:

Oltu'da göreve başlamasının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen İlçe Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Kaymakam Zengin, ziyaret ettiği esnafların çayını içip bol bol sohbet ediyor. Ziyaretten bir hayli memnun kalan ilçe esnafı Kaymakam Zengin'e yoğun ilgi gösteriyor. Gittiği hemen her yerde esnafın yakın ilgi ve alakasıyla karşılaşan ilçe Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin, esnafın sorunlarını dinleyip, çözüm noktasında yapılabilecekleri paylaşıyor.

Önceki gün Çarşıbaşı esnafını ziyaret eden Kaymakam Zengin'e yönelik esnaflar "Daha önceki kaymakamlar buralara pek gelmezlerdi. Bu ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle memnun etti. Sizleri buralarda görmek bizleri son derece mutlu olduk." şeklinde memnuniyetlerini ifade ettiler.

Çarşıbaşı esnafını ziyareti sırasında Kaymakam Zengin'e, Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Durğun'da iştirak etti. Çayların yudumlandığı ve koyu sohbetlerin yaşandığı ziyaret sonrası Kaymakam Mehmet Gökhan Zengin, bu tür ziyaretleri belirli aralıklara tekrarlayacağını, vatandaş ve esnaflarla bir araya gelmekten kendisinin de büyük bir keyif aldığını kaydetti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Gökhan Zengin Çarşıbaşı Oltu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title