Haberler

Kaymakam Yolcu Onuruna Stk'lardan Veda Kahvaltısı

Tokat’ın Niksar ilçesinden Bursa Karacabey ilçesine tayini çıkan Kaymakam Yolcu onuruna veda kahvaltısı düzenlendi.

Tokat'ın Niksar ilçesinden Bursa Karacabey ilçesine tayini çıkan Kaymakam Yolcu onuruna veda kahvaltısı düzenlendi.

Bursa'nın Karacabey ilçesine tayini çıkan Niksar Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu'ya sivil toplum kuruluşları(STK) organizasyonuyla kahvaltı programı düzenlendi.

Niksar Vakfında düzenlenen kahvaltı programına Kaymakam Yolcu'nun yanı sıra, Belediye Başkanı Özdilek Özcan ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Sivil toplum kuruluşları temsilcisi Adnan Tanrıverdi Kaymakam Yolcu'dan tüm STK'lar olarak incinmediklerini, her taleplerini imkanlar ölçüsünde yerine getirdiğini, saygı gördüklerini ifade ederek, "Şunu biliyorum: Niksar'ın Karacabey'de güçlü bir eli ve evi var, artık orada da bizleri unutmayacak bizleri hatırlayacak Niksar'ın kültürünü oraya taşıyacak bir ağabeyimiz, bir büyüğümüz bir devlet bürokratımız var diye düşünüyorum. Ben kendisine ve ailesine yeni görev yerinde başarılar diliyorum" dedi.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Kaymakam Yolcu ile kısa bir süre de olsa çalışmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, "Bu manada sayın Kaymakamımız da burada görev süresini doldurdu. Bursa Karacabey güzel bir ilçemiz, bu manada biz gururluyuz. Niksar'ımızdan ayrılan sayın kaymakamlarımızın daha üst görevlerde daha büyük ilçelerde görev yapmaları bizleri gururlandırıyor. Biz kendilerini artık bir Niksarlı olarak değerlendirdiğimiz için, bundan mutluluk duyuyoruz. Bu manada kendileriyle çalışmaktan duyduğumuz memnuniyeti bir kez daha ifade etmek istiyorum. Allah'tan, kendisine ailesine çocuklarına mutluluklar, sağlık ve başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür eden Niksar Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu da, kendisini bir Niksarlı olarak gördüğünü ve Niksar'ı unutmayacağının altını çizerek, "Ben inanıyorum ki Niksar'da Niksarlılarla yürekten konuştuk, çünkü en sağlam köprü yürek köprüleri, gönül köprüleri. Ben şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim, Türkiye'de iki ilçede vekaleten, yedi ilçede asaleten kaymakamlık yaptım. Bunu çok samimi olarak ifade ediyorum ki, en çok etkilendiğim ve kendimi ait hissettiğim ilçe Niksar ilçesi oldu. Sizlerden biri gibi hissediyorum, hayat hikayemiz belki sizlerle başlamadı ama inanın bundan sonra sizlerle beraber devam edecek. Bizi kendinizden görün çünkü biz sizi kendimizden görüyoruz. Hepinize sağlık sıhhat diliyorum saygılar sunuyorum" diye konuştu.

Kahvaltı bir süre yapılan sohbetin ardından sona erdi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Gökhan Yolcu Niksar Tokat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title