Haberler

Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi Yayımlandı

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle Edirne vali yardımcılıklarına, hukuk müşavirliğine ve bazı ilçelere kaymakam atamaları yapıldı.

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle Edirne vali yardımcılıklarına, hukuk müşavirliğine ve bazı ilçelere kaymakam atamaları yapıldı.

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle 396 ilçe kaymakamı ile 106 vali yardımcısının görev yeri değişti, 75 kaymakam ve vali yardımcısı da il hukuk müşaviri olarak atandı.

Kararname ile Edirne Valiliği ile bazı kaymakamlıklara yapılan yeni atamalar ile Edirne dışında başka göreve atanan mülki amirler şöyle:

"İstanbul Vali Yardımcısı Engin Durmaz Edirne Vali Yardımcılığına, Çiğli Kaymakamı Yusuf Güler Edirne Vali Yardımcılığına, Edirne Vali Yardımcısı Mustafa Ergün Kınık Kaymakamlığına, Edirne Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç Konya Vali Yardımcılığına, Edirne Valiliği Hukuk Müşavirliğine Trabzon Vali Yardımcısı Mustafa Gürdal, Meriç Kaymakamı Ali İhsan Başak, Gülova Kaymakamlığına, İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir Hilvan Kaymakamlığına, Enez Kaymakamı Hasan Sazkaya Akyaka Kaymakamlığına, Süloğlu Kaymakamı Numan Altay Siirt Valiliği Hukuk Müşavirliğine, Havsa Kaymakamı Alparslan Kılıç Dicle Kaymakamlığına, Yeşilli Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz, Enez Kaymakamlığına, Burdur Vali Yardımcısı Ali Uysal İpsala Kaymakamlığına, Kaymakam Adayı Yusuf Cankatar Süloğlu Kaymakamlığına."

Kaynak: AA / Güncel

Engin Durmaz İstanbul Çiğli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title