Haberler

Kaymakam ve Müftüden Eş Başkanlara Ziyaret

Muş’un Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin, İlçe Müftüsü Mustafa Ak ile birlikte belediye eş başkanları Figen Yaşar ve Rahmi Çelik’i makamında ziyaret ettiler.

Muş'un Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin, İlçe Müftüsü Mustafa Ak ile birlikte belediye eş başkanları Figen Yaşar ve Rahmi Çelik'i makamında ziyaret ettiler.

İlçe Kaymakamı Ömer Şahin ve beraberindeki Müftü Mustafa Ak, Yazı İşleri Müdürü Abdulhakim Erdoğan ve Sağlık Grup Başkanı Rıdvan Selvi ile belediye eş başkanları Figen Yaşar ve Rahmi Çelik'i ziyaret etti. Kaymakam Şahin ve beraberindekiler, yeni başkanlara başarılar diledi. Ziyarette konuşan Şahin, ilçede görev yaptığı süre içerisinde yapılan çalışmalarda yardımcı olacağını söyledi. İnsanların özgürlüğü hakkettiğini dile getiren Şahin, "Dini, kimliği, etnik kökenin yasaklanmasının doğru olmadığı gibi hiç kimsenin de görevi değil. Zaman içerisinde gittikçe yasakların aşılacağına inanıyorum. Bayanların hele böyle bir göreve gelmeleri bizler açısın gurur verici. Zamanında yaşanan acılar bundan sonra inşallah yaşanmaz" diye konuştu.

Ziyarette duydukları memnuniyeti dile getiren eş başkan Yaşar ise, özgürlüklerin tek taraflı değil de karşılıklı bir şekilde güvenilir adımlar atılmasıyla sağlanacağını söyledi. Seçim sürecinin Bulanık'ta sakin ve olaysız bir şekilde geçtiğini belirten Yaşar, "Farklı kimlik ve kültürüyle zengin ilçemizi hep beraber güzelleştireceğiz. Halkımıza laik olmaya çalışarak, ilçemizi hak ettiği yere ulaştıracağız" dedi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Şahin Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title