Haberler

Kaymakam Ünaldı, Şampiyonları Kabul Etti

Güncelleme:

Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi'nin namağlup futbol takımını kabul etti.

Kaymakam Ünaldı, Kocaeli Genç Erkekler Liselerarası Futbol Müsabakası'nda birinci olan H. Gürsoy Spor Lisesi futbol takımını makamında kabul etti. Ziyarette ayrıca; İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız, H. Gürsoy Spor Lisesi Müdürü Mustafa Çoban, takım sorumlusu Muhammed Öztürk, Beden Eğitimi Öğretmeni Levent Azizi, Formatör Öğretmen Ali Çimen ve Okul Aile Birliği Başkanı Ensar Merdan'da hazır bulundu.

Okul Müdürü Çoban ve turnuvayı baştan sona takip eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Cansız; Kaymakam Ünaldı'ya verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

BEKLENTİLER ARTTI

Kazanılan başarıların memnuniyet verici olduğunu belirten Ünaldı," Türkiye Şampiyonasında İlimizi bizim temsil etmemiz gurur verici bir durum. Futbol takımımızı, antrenörümüzü, müdürümüzü, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Biz Kaymakamlık olarak imkânlarımız çerçevesinde sizlerin yanındayız. Yenilmeden birinci olmanız ayrıca takdir edilmesi gereken bir husus. Beklentiler arttı. İnşallah Balıkesir'den birinci olarak dönersiniz. Başarılarınızın devamını diliyorum."dedi.

Müsabakada yenilgi almadan birinci olan H. Gürsoy Lisesi Futbol Takımı, İlimizi 16 Ocak 2013'te Balıkesir'de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında temsil edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title