Haberler

Kaymakam Turan Atlamaz'ın Kurum Ziyaretleri

İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, İlkadım Yazı İşleri Müdürü Cemal Köse ile birlikte kurum ziyaretleri çerçevesinde İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlkadım Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ve İlkadım İlçe Nüfus Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, İlkadım Yazı İşleri Müdürü Cemal Köse ile birlikte kurum ziyaretleri çerçevesinde İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlkadım Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ve İlkadım İlçe Nüfus Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Kurumlarda incelemelerde bulunarak İlkadım Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ali Gözügül, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya ve İlkadım İlçe Nüfus Müdürü Hakkı Kurucuoğlu'ndan kurumların işleyişi hakkında bilgiler aldı. Ayrıca, daire amirleri ile birlikte kurumların arşivlerini de yerinde inceleyen ve kurumların personellerinin çalışma odalarını gezerek personelle sohbet edip ihtiyaçlarını soran Kaymakam Turan Atlamaz yaptığı açıklamada, "İlçemizdeki kurumlarımızın personelinin daha geniş, daha ferah ortamlarda ve gelişmiş imkanlarla çalışarak İlkadım halkımıza daha kaliteli hizmet etmeleri için çalışmalarımız devam ediyor. Yakın zamanda da kurumlar yer değişiklikleriyle bunu gerçekleştireceğiz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Turan Atlamaz Cemal Köse İlkadım Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title