Haberler

Kaymakam Tiryaki'den, Başkan Akın'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Aydın’ın Germencik ilçesinde mazbatasını aldıktan sonra görevine resmen başlayan Belediye Başkanı Ümmet Akın’a ilk tebrik ziyareti Germencik Kaymakamı Bahri Tiryaki’den geldi.

Aydın'ın Germencik ilçesinde mazbatasını aldıktan sonra görevine resmen başlayan Belediye Başkanı Ümmet Akın'a ilk tebrik ziyareti Germencik Kaymakamı Bahri Tiryaki'den geldi.

Kaymakam Tiryakiyi makamında ağırlayan Belediye Başkanı Ümmet Akın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dille getirip Germencik'i el birliği ile daha güzel günlere taşıyacaklarını vurgularken, ziyarete Germencik Kaymakamı Bahri Tiryaki'nin yanında; İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı M. Olcay Turan, İlçe Emniyet Müdür Vekili Serkan Demircioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Tunç, İlçe Müftüsü Ömer Çoban, Gençlik-Spor İlçe Müdürü Hüseyin Mermer ile bürokratlar, çok sayıda vatandaş ve meclis üyeleri katıldı.

İlçede istikrarı sağlayıp vatandaşın sevgisine layık olmaya gayret edeceklerini ifade eden Başkan Akın, "Vaatte bulunduğumuz projeleri hayata geçirerek vatandaşımızın teveccühüne layık olmaya çalışacağız" dedi.

Başkan Akın'a "Allah utandırmasın, İlçemize hayırlı olsun" sözleriyle yeni görevinde başarılar dileyen Kaymakam Tiryaki ise, yerel yönetimlerde tecrübenin en büyük güç olduğunu ve yaşanabilecek problemleri istişare ederek çözüme kavuşturmanın en geçerli yol olduğunu vurguladı.

BAŞKAN AKIN'DAN EMNİYETE ARAÇ JESTİ

Yeni dönemde Germencik'te görev yapan tüm devlet kurumlarının sürekli temas içinde olup, eşgüdümlü bir şekilde çalışması için üzerlerine düşeni büyük gayretle yapacaklarını ifade eden Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Polis Haftası kutlamaları münasebetiyle Germencik İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir hizmet aracı hediye edeceklerini söyledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bahri Tiryaki Germencik Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title