Haberler

Kaymakam Tanrısever'den Havza Ziraat Odası'na Ziyaret

Kaymakam Alper Tanrısever, Havza Ziraat Odas'ını ziyaret etti.

Kaymakam Alper Tanrısever, Havza Ziraat Odas'ını ziyaret etti.

Tanrısever, genel kurul süreci tamamlanan ve yönetimi değişen Havza Ziraat Odasını ziyaret ederek Başkan Coşkun Genç ve yöneticilerle bir araya geldi.

Ziyarette Genç, Kaymakam Tanrısever'e genel kurul süreci hakkında bilgi vererek hayata geçirecekleri projelerden bahsetti.

Genç, "İnşallah kısa süre içinde ilçe çiftçimize daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek adına projelerimizi hayata geçireceğiz. Öncelikli olarak bir ziraat mühendisini istihdam ederek çiftçimizi doğru yönlendirme ile ellerindeki toprağı daha verimli kullanma konusunda yardımcı olacağız. Amacımız Havza çiftçisi ve Havza'ya hizmet etmek. Bu konuda üzerimize düşen ne varsa Ziraat Odası olarak elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz" dedi.

Kaymakam Tanrısever ise ziraat odalarının temsil ettiği toplum ile bütünleşmesinin önemli olduğunu ve Havza Ziraat Odası'nın ilçedeki en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu belirterek, "Sizlerin çiftçilerimizi bilgilendirmesi ve doğru yönlendirmesi ile çiftçimiz daha güçlü olacaktır. Sivil Toplum Örgütlerimiz bizler için çok önemli. İlçemiz için hayata geçecek olan projelerde sivil toplum örgütlerimizin desteği önem arz etmekte" dedi.

Kaymakam Tanrısever'e Havza Kaymakamlık Yazı İşleri Müdür Bayram Sezgin, Havza Emniyet Müdürü Cengiz Urgancı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özgür Kumkayır ve Havza Müftüsü Lütfi Kocatürk eşlik etti.

Kaynak: AA / Yerel

Alper Tanrısever Havza Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title