Haberler

Kaymakam Tanrıkulu, Kurum Amirleri ile Birlikte Halı Sahada Ter Atıyor

Korkuteli ilçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, ilçedeki kurum amirleri ve emekliler ile birlikte halı sahada ter atıyor.

Korkuteli ilçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, ilçedeki kurum amirleri ve emekliler ile birlikte halı sahada ter atıyor. Halı sahada haftada iki kez top oynayarak ter atan Kaymakam Tanrıkulu, centilmence bir maç yaptıklarını söyledi.

Kaymakam Erol Tanrıkulu olmak üzere, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Ufuk Arabacı, Jandarma Komutanı Mutluay Oskay, kurum amirleri, emekli, esnaflardan oluşan karma takım, günün yorgunluğunu halı sahada atıyorlar.

"BİRLİK BERABERLİK EN ÖNDE"

İlçedeki kurum amirleri ve esnaf arkadaşlarla buraya gelerek bir saat top oynadıklarını ifade eden Kaymakam Erol Tanrıkulu, "Her karşılaşmanın heyecanlı geçtiği, centilmence birbirlerine karşı saygı ve sevgi kuralları içerisinde hareket eden arkadaşların oynadığı oyunlar bizleri birbirimize kenetlemede önemli katkı sağlamıştır. Buraya takım olarak çıkıp dostluk kardeşlik başarı için çıkıp gayretlerini ortaya koyan kamu görevli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Burada yenmek yenilmek önemli değil. Fakat asıl önemli olan dostluk ve kardeşliktir. Bu müsabakalarda birlik ve beraberlik en önde" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erol Tanrıkulu Korkuteli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title