Haberler

Kaymakam Sırmalı Kavşak Çalışmasını Yerinde İnceledi

Balıkesir’in Edremit ilçesi Zeytinli Mahallesi Küçük Organize Sanayi Kavşağında yapılan çalışmaları ziyaret eden Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı çalışmaları inceledi.

Balıkesir'in Edremit ilçesi Zeytinli Mahallesi Küçük Organize Sanayi Kavşağında yapılan çalışmaları ziyaret eden Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı çalışmaları inceledi.

İzmir Çanakkale yolu ile sanayi bölgesinin bağlantısını sağlayan ve birçok kazaya neden olan 3 girişli Küçük Organize Sanayi Kavşağı yapılan çalışma ile 4 girişli hale getirilmek için düzenleme çalışmaları yapıldı. Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı'nın talimatı ile karayolları ve Edremit Belediyesi tarafından yürütülen ortak çalışma ile kazalara neden olan sistem ele alınarak yeni bir düzenleme yapıldı. Çalışmalar sonrasında asfalt atma çalışmalarını yerinde inceleyen Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı sorunun kurumlar arası iş birliği çerçevesinde hızlı bir şekilde çözüldüğünü ifade ederek emeği geçen kurum ve şahıslara teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Sırmalı Balıkesir Zeytinli İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title