Haberler

Kaymakam Sarı Hastanede Eğitim Gören Hasta Öğrencileri Ziyaret Etti

Van merkez Tuşba Kaymakamı Musa Sarı ve beraberindekiler, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nde yatan Kelle Mahallesi Muhtarı Necmeddin Cidan'ın oğlunu ziyaret etti.

Kaymakam Musa Sarı, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Fatih Karaturna, Müftü Zahit Demirel, İlçe Sağlık Müdürü Hamdullah Kara, İlçe Nüfus Müdürü Cevdet Soygüder, İlçe Tarım Müdürü M. Salih Şirazi, İlçe Yazı İşleri Müdürü Metin Sevgili, Belediye Meclis Üyesi Çetin Ebinç, Beyüzümü Muhtarı Ramazan Eralmaç ile birlikte geçtiğimiz hafta ameliyat olan ve uzun süredir YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nde yatmakta olan ilçeye bağlı Kelle mahalle Muhtarı Necmeddin Cidan'ın oğlu 14 yaşındaki oğlu Behçet Cidan'ın ameliyat sonrası ziyaret etti.

Fanatik Galatasaraylı olduğu bilinen Behçet'e Kaymakam Musa Sarı tarafından özel olarak yaptırılan 65 numaralı Behçet yazılı orijinal Galatasaray forması ve çeşitli hediyeler verilirken, bir an evvel iyileşmesi ve acil şifa temennilerini dile getirdi. Muhtar ve hastane yetkililerinden Behçet'in durumu hakkında bilgiler alan Kaymakam Sarı ve beraberindekiler, kendilerine her zaman yanında olacaklarını ifade ederek hastaneden ayrıldı. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dursun Odabaş Musa Sarı Tuşba Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title