Haberler

Kaymakam Özkan, Kurum Amirleri ve Muhtarlarla Toplantı Yaptı

Bitlis’in Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, kurum amirleri ve muhtarlarla toplantı yaptı.

Bitlis'in Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, kurum amirleri ve muhtarlarla toplantı yaptı.

Tatvan Kültür Merkezi'nde gerçekleşen toplantı, Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. temsilcilerinin gerçekleştirdiği sunum ile başladı. Sunum akabinde muhtarlar, köy ve mahallelerdeki elektrik kesintileri ve iletim hatları ile ilgili sorunları dile getirdi. Ardından konuşan Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, düzenlenen toplantıdaki amaçlarının ilçe genelindeki sorun ve sıkıntıların birinci ağızdan dinlenip, çözümü noktasında neler yapılabileceği üzerine istişareler yapmak olduğunu söyledi. Tatvan'da kamu hizmetlerinin yoğun bir şekilde devam ettiğini kaydeden Kaymakam Özkan, "Bizlerin ve mahallelerimizde, köylerimizde yönetici konumundaki muhtarlarımızın, kamu hizmetlerinin etkin ve hızlı bir şekilde yürütülmesi, toplumun huzur ve güveninin sağlanması noktasında önemli görevleri vardır. Özellikle asayiş ve güvenliğin tesisinde muhtarlarımızın hassas olmaları, bu konuda bizlerle ve ilgili kurumlarımızla sürekli irtibat halinde olmalarını bekliyoruz. Bu toplantıların bir başka amacı ise, yürüyen ve devam eden kamu hizmetlerini görüşmek, yapılması gereken kamu hizmetleri noktasında fikir alışverişinde bulunmaktır. Etkili ve çözüme yönelik kararlar alıp, bu kararların da uygulanmasında sağlam bir iradeyle yapılması gereken konuları irdeleyeceğiz. İnsanlara doğrudan hizmet sunan kamu görevlilerimizde buradadır. Sizlerinde talepleri, istekleri ve eleştirileri varsa doğrudan birinci ağızdan öğrenilmesi, kayda alınması ve gereğinin yapılması sağlanacaktır" diye konuştu.

Kaymakam Özkan başkanlığında düzenlenen toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Uğur Ural, İlçe Jandarma Komutanı Sinan Tercan, Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Baki Menteş, köy ve mahalle muhtarları ile kurum amirleri katıldı. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bitlis Tatvan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title