Haberler

Kaymakam Özcan'dan Gazi Astubaya Ziyaret

Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terörle mücadele operasyonlarında yaralanan Astsubay Adem Pusmaz'ı evinde ziyareret etti.

Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terörle mücadele operasyonlarında yaralanan Astsubay Adem Pusmaz'ı evinde ziyareret etti.

Özcan, Sarıkaya ilçesine bağlı Hisarbey köyündeki evinde Pusmaz'ı ziyaretinin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gazi Pusmaz'ın durumunun iyi olduğunu ve kopan bacağına protez takıldığını ifade etti.

Ramazan Bayramı'nda da onu yalnız bırakmadıklarını belirten Özcan, hem gazinin hem de ailesinin bayramını kutladıklarını söyledi.

Gazinin moralinin çok iyi olduğunu anlatan Özcan, "Çok şükür Adem Pusmaz kardeşimizin sağlığı da morali de yerinde. Evinde ziyaret ettik. Bu bayramda onu hem milletimiz hem de devletimiz adına ziyaret ettik. O asla yalnız değil, devletimiz ve milletimiz her zaman gazimizin yanındadır. Kendisi terörle mücadele sırasında büyük bir kahramanlık göstermiştir. Allah her daim yardımcısı olsun. Bizler devlet olarak bir kez daha yanında olacağımızın sözünü veriyoruz." dedi.

Özcan, gazinin tedavisinin iki yıl daha aralıklarla devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaymakam Özcan'a ziyarette Belediye Başkanı Ömer Açıkel, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Adem Yeleğen ve İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çetin eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Yasin Özcan Diyarbakır Hisarbey Sarıkaya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title