Haberler

Kaymakam Özbek, Polis Memurlarını Ödüllendirdi

Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, İlçe Emniyet Müdürlüğü personelini. seçim sürecinde gösterdikleri gayretli çalışmalardan dolayı başarı ve takdir belgesiyle ödüllendirdi.

Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, İlçe Emniyet Müdürlüğü personelini. seçim sürecinde gösterdikleri gayretli çalışmalardan dolayı başarı ve takdir belgesiyle ödüllendirdi.

Özbek, İlçe Emniyet Müdürü Kazım Kaman, Müdür Yardımcısı Erdem Uçak ve emniyet personelini, seçim sürecinde gösterdikleri başarılı çalışmalarından ötürü tebrik etti.

Konuşmasında, bütün hizmetlerin düzgün bir şekilde verilebilmesi için olmazsa olmaz şartın güvenlik olduğunu belirten Özbek, "Bir yerde güvenlik ve asayiş tam olmadığı zaman diğer hizmetlerin verilmesinde de sıkıntı yaşarız. Adilcevaz'ımız güvenlik ve asayiş hizmetleri bakımından, verilen hizmetler yönünden, gerçekten şanslı olan yerleşim yerlerimizden birisi. Başta Emniyet Müdürümüz Kazım Kaman olmak üzere tüm çalışanlarımızın seçim sürecinde, öncesinde ve sonrasında üstün fedakarlıkla hizmet verdi. Kamuoyunda da takdir edilmesi açısından emniyet personelimizi başarı belgesi ve takdir belgesiyle ödüllendirdik" diye konuştu.

Kaman ise kendilerine layık gördüğü başarı ve takdir belgesinden ötürü Özbek'e teşekkür etti.

Kaynak: AA / Yerel

Özer ÖZBEK Adilcevaz Kaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title