Haberler

Kaymakam Özadalı Esnafı Ziyaret Etti

Hafik Kaymakamı Abdullah Özadalı, ilçe esnafını ziyaret ederek istek ve sorunlarını dinledi.

Hafik Kaymakamı Abdullah Özadalı, ilçe esnafını ziyaret ederek istek ve sorunlarını dinledi.

Kaymakam Özadalı, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Adem Akgümüş, İlçe Emniyet Amir Vekili Veli Emrem ve Hafik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Burhan Koçak ile ilçe esnafını ziyaret etti.

Ziyaretler esnasında Özadalı ve beraberindekiler esnafa istek, öneri, dilek ve sıkıntılarını sordu. Çeşitli konularda düşüncelerini belirten esnaflar, caddenin tozlu ve çamurlu olması nedeniyle dükkanlarının toza maruz kaldığını, mahalle yollarının çamur içinde olduğunu belirterek, en kısa sürede asfaltlanmasını istedi.

İlçe esnafı ile fikir alışverişinde bulunan Özadalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Haklı oldukları birçok konuda çözüm için güzel fikirlerinin olduğunu tespit ettik. Yaşanan sorunları çözüme kavuşturmak ve esnafımızın fikirlerine fikir katabilmek için 3 Mart'ta tüm esnafımızın katılımıyla bir istişare toplantısı düzenlemeyi kararlaştırdık. Esnafımızın isteği üzerine bu toplantıyı her 3 ayda bir tekrarlayacağız" dedi.

Koçak ise "Esnafımızı ziyaret ettik. Hemen hemen her konuda samimi görüşmelerimiz oldu. Her esnafımızın bir fikri, bir sıkıntısı, bir isteği  var. Önümüzdeki ay düzenlenecek toplantıda ortak bir çözüme ve daha güzel fikirlere kapı açacağız. Tüm esnafımıza samimi görüşmelerden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Burhan Koçak Hafik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title