Haberler

Kaymakam Ömer Faruk Güngen Veda Etti

Yavuzeli Kaymakamı Ömer Faruk Güngen makamında çalışma arkadaşlarına veda etti.

Yavuzeli Kaymakamı Ömer Faruk Güngen makamında çalışma arkadaşlarına veda etti.

İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Güngen yaptığı veda konuşmasında, "İlçemizde görev yaptığım 7,5 ay gibi bir süre zarfı içerisinde çalışmalarımda bana sonsuz destek veren İlçe Jandarma Komutanı'mız, İlçe Emniyet Amirimiz, İlçemizin ve basınımızın güzide temsilcisi, daire amirlerimiz, şoförümüz, korumamız, çaycımız, değerli mesai arkadaşlarım buradan mutlu ayrılıyorum ve Yavuzeli halkına sonsuz teşekkür ediyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum, kapımız hepinize daima açıktır. Hakkınızı helal edin" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık da, daire amirleri adına yaptığı konuşmada, "Sayın Kaymakamımız ilçemizde yaklaşık 7,5 aydır görev yaptınız. İlçe Kaymakamımız Ömer Faruk Güngen eğitime başarıların oluşmasında verdiği desteklerden dolayı kendim ve daire amirleri adına kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah Sayın Kaymakamımız bundan sonraki yeni görev yerlerinde daha çok başarılara imza atarlar. Siz de hakkınızı helal edin" dedi.

Daha sonra ilçe Kaymakamlık binası önünde hatıra fotoğrafı çekilirken duygusal anlar yaşandı.

Veda törenine İlçe Jandarma Komutanı Erhan Yakut, İlçe Emniyet Amiri Aydın Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık, Toplum Sağlığı Merkezi Grup Başkanı Perçem Samur, Daire Amirleri ve Kaymakamlık personeli ve basın mensupları katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yavuzeli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title