Haberler

Kaymakam Okay Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Eleşkirt Kaymakamı Abdulkadir Okay, Esentepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Eleşkirt Kaymakamı Abdulkadir Okay, Esentepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Esentepe Mahallesi taziye evinde gerçekleşen buluşmada konuşan Kaymakam Okay, "Bugün ilkini gerçekleştirdiğimiz mahalleliyle kahvaltılı sohbet programına katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bu kahvaltılı istişare toplantılarımızı her hafta bir mahallede gerçekleştireceğiz. Amacımız tüm kurum amirleriyle beraber kahvaltıda bir araya gelip sizlerle kaynaşmak, varsa hizmet noktasında bir eksikliğimiz dinlemek ve beraber çözüm üretmektir. Devletimiz güçlüdür. Her zaman mazlumun yanında yer alır. Eleşkirt'in güzel insanları, sizlerden geleceğiniz olan çocuklarınıza sahip çıkmanızı istiyorum. Evlatlarınıza sahip çıkın ki art niyetli insanların ellerine düşüp heba olmasınlar. Ben bir kaymakam olarak sizlerden yardım istiyorum. Bana çevrenizde muhtaç durumda olan, devletin imkanlarından yeterince faydalanmadığına inandığınız komşularınız varsa lütfen bizlerle irtibat kurmalarına vesile olun" dedi.

Okay, tarımsal ve kırsal kalkınma başvurularının başladığını ve devletin proje karşılığında yüzde 75'e varan oranlarda vatandaşına hibe desteğinde bulunduğunu belirterek, halkın bu imkanlardan faydalanmalarını istedi.

Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı ise, ilçe halkı adına Kaymakam Okay'a düzenlediği buluşmadan dolayı teşekkür etti. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eleşkirt Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title