Haberler

Kaymakam Nalbant'tan Basın Mensuplarına Kahvaltılı Veda

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; Ankara Vali Yardımcılığına atanan Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, 5 yıl süresince birlikte çalıştığı ilçedeki basın mensuplarıyla düzenlediği kahvaltılı toplantıyla vedalaştı.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; Ankara Vali Yardımcılığına atanan Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, 5 yıl süresince birlikte çalıştığı ilçedeki basın mensuplarıyla düzenlediği kahvaltılı toplantıyla vedalaştı.

Sızmahan Butik Otel'de düzenlenen kahvaltılı toplantının oldukça neşeli ve samimi bir havada gerçekleşti. Kahvaltıda basın mensuplarına yönelik yaptığı konuşmada, hayatının en güzel 5 yılını dünyanın en güzel cennet köşelerinden biri olarak nitelendirilen Ayvalık'ta geçirmiş olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ayvalık'ta görev yaptığı süreçte en büyük şansının Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen'in yanı sıra; Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin ve Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Rahmi Gençer ve ilçedeki daire amirleriyle siyasetçilerle uyumlu bir çalışma yapmak olduğunu kaydeden Kaymakam Nalbant, görev süresince Ayvalık için yaptıkları en büyük hizmetin; Ayvalık Turizm Alt Yapı Hizmet Birliği (AYTUGEB) olduğunu vurguladı.

İlçede; eğitim, sağlık ve pek çok alanda başarılı hizmetlerde bulunduğuna inandığının altını çizen Kaymakam Nalbant, bir soru üzerine ilçedeki görev süresince yapmak isteyip de yapamadıkları için duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Ayvalık'ta özellikle Cunda Adasında bulunan Despot'un Evi'nin girişimlerde bulunulmasına ve ihaleye çıkarılmasına rağmen restore edilemediğini hatırlatan Kaymakam Nalbant, Despot Evi'nin yanı sıra en çokta isteyip de Ayvalık için yapamadığım işlerden diğerleri de; Öğretmenevi'nin yerine tam teşekküllü modern bir binanın yapılması ve ilçede bazı okullarda da eksik üniteleri tamamlayamamak olduğunu söyledi. Turizm alanında mevcut Devlet Hastanesi binasının bulunduğu alanın modern ve markalı bir otelin yapılarak Ayvalık turizmine hizmet vermesinin yanı sıra Çıplak Ada'da da bir golf sahasının kurulmasıyla golf tutkunları yerli ve yabancı turistlerin ilçeye çekilebileceğine işaret etti.

AYVALIK HALKINA BASIN MENSUPLARI ARACILIĞIYLA VEDA ETTİ

Kaymakam Nihat Nalbant, turizm yatırımcılarının Ayvalık'a gelip yatırım yapması için gereken teşviklerin yanı sıra yerel teşviklere de ihtiyaç duyulduğunu belirterek, Ayvalık'ın geleceğinin turizmden geçtiğini de bir kez daha hatırlattı. Kahvaltıya katılan basın mensupları aracılığıyla Ayvalık halkına veda eden Kaymakam Nihat Nalbant, "5 yıllık görevim süresince, bana destek veren tüm ilçe halkına teşekkür ediyorum. Haklarını helal etsinler" diye konuştu. Kaymakam Nihat Nalbant, Ankara'da Ayvalıklıları gözü kulağı olmaya çalışacağını da sözlerine ekledi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title