Haberler

Kaymakam Küçük, İhtiyaç Sahibi Aileleri Evlerinde Ziyaret Etti

Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük; şehit, gazi, engelli ve bakıma muhtaç aileleri evlerinde ziyaret ederek sevindirirken, devlet babalığını da gösterdi.

Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük ; şehit, gazi, engelli ve bakıma muhtaç aileleri evlerinde ziyaret ederek sevindirirken, devlet babalığını da gösterdi.

Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük ; ilçede bulunan şehit, gazi, yaşlı, yatalak ve engelli ailelerini ziyaret ederek devletin şefkatli elini gösterdi. Küçük'ün ziyaretleri sırasında sıcak ve samimi görüntüler oluştu. Ziyarette Nazilli Soysal Hizmet Merkezi Müdür Vekili Bülent Dağ, Kaymakam İbrahim Küçük'ün Eşi, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü personeli hazır bulundu.

Kıbrıs şehidinin ailesine ziyaret

Kaymakam Küçük ilk olarak, 24 Temmuz 2002 yılında Kıbrıs Değirmenli'de şehit olan Kıdemli Çavuş Bülent Taşkıran'ın Zafer Mahallesinde yaşayan annesinin evine ziyaret gerçekleştirdi. Daha sonra Bingöl'ün Kığı ilçesinde 1994 yılında teröristlerce çıkan çatışmada yaralanmış, 2003 yılında da Gazi unvanı ile malulen emekli olan Bülent Çam'ın evine gitti. Ardından Zafer Mahallesinde kızı ile yaşayan 90 yaşındaki Naciye Çağlar ve son olarak da annesi ve kızıyla yaşayan engelli Emine Karakış ziyaretiyle son buldu.

Ailelerden teşekkür

Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük'ün ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren aileler, "Allah razı olsun Kaymakamımızdan. Bizi ziyaret ederek çok mutlu etti. Devlet babanın şefkatli elini bize hissettirdiği için Kaymakamımıza çok teşekkür ederiz" dediler. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Küçük Nazilli Kıbrıs Yerel Haberler

title