Haberler

Kaymakam Kırlı Dar Gelirli Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Muş’un Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, göreve başladığı günden beri ilçedeki dar gelirli vatandaşların umudu olmaya devam ediyor.

Muş'un Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, göreve başladığı günden beri ilçedeki dar gelirli vatandaşların umudu olmaya devam ediyor.

Kaymakamı Kırlı, dar gelirli vatandaşlarla Ramazan ayında yapacağı toplantılarının ilkini gerçekleştirdi. Ramazan ayına girdiğimiz bu günlerde ilçede yaşayan dar gelirli vatandaşlarla vakıf toplantılarına devam eden Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, "Ramazan ayı içerisinde yapacağımız toplantılarımızla vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir ay geçirmeleri için mümkün olduğunca bu toplantıları yapmaya gayret edeceğiz. İlçemizde yaşayan dar gelirli vatandaşlarımız için bu Ramazan ayında, yapacağımız toplantılarda, dağıtacağımız nakdi yardımlarla Ramazan ayını rahat ve huzurlu geçirmelerini devletimiz imkanları dahilinde sağlamaya devam edeceğiz" dedi. Ramazan ayının bolluk ve bereket ayı olduğunu ifade eden Kaymakam Kırlı, "Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşmanın doruğa çıktığı, on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif ayına hep birlikte kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu mübarek ayda, manevi duygularımızla birlikte, dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağları kuvvetlenmektedir. Ramazan ayı gönüllerin birleştiği, yoksul vatandaşlarımızın hatırlandığı, paylaşmanın kardeşçe yapıldığı en hayırlı aydır" diye konuştu.

Toplantıya katılan vatandaşlar ise, "İlçe kaymakamımız bizleri Ramazan ayında da unutmayarak yardım etmeye devam ediyor. Bu toplantılar sayesinde rahat ve huzurlu bir Ramazan geçireceğimiz için çok mutluyuz. Allah devletimize zeval vermesin" ifadelerini kullandılar. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Soner Kırlı Malazgirt Muş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title