Haberler

Kaymakam Kırlı'dan Ziraat Odası'na Ziyaret

Muş’un Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç’ı ziyaret etti.

Muş'un Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç'ı ziyaret etti.

Eski belediye binası içinde bulunan Malazgirt Ziraat Odası'na gelişinde Başkan Tahsin Kılıç tarafından karşılanan Kaymakam Kırlı'ya odanın faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Kaymakam Soner Kırlı'nın ziyaretinden oldukça mutluluk duyduğunu belirten Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, tarım ve hayvancılığın ilçe ve bölge için önemli olduğunu söyledi. Oda olarak Malazgirt'te küçükbaş ve büyükbaş hayvancılığın gelişmesine büyük katkılar sağladıklarını da anlatan Kılıç, "Oda olarak Malazgirt ilçemizde birçok çiftçimize destekleme sağladık. Bu çalışmalarımızda başta Gıda, Tarım ve Hayvancılık Eski Bakanımız Sayın Mehmet Mehdi Eker'in her zaman desteklerini yanımızda gördük. Kendilerine bir kez daha şükranlarımı arz ediyorum. Sayın Kaymakamımızın ziyaretleri de bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Malazgirt tarım ve hayvancılık alanında daha da ileriye gitmesi için kaymakamımızın direktifleri bizler için birer emir niteliğindedir. Bizlere yaptığı bu anlamlı ziyaretten ötürü yönetimim, üyelerim ve şahsım adına zatıalilerine şükranlarımı arz ediyorum" dedi.

Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı ise, Malazgirt için tarım ve hayvancılığın önemli olduğunu söyledi. Oda Başkanı Tahsin Kılıç'ın çalışmalarını takdirle karşıladıklarını da belirten Kırlı, ilçemizde tarımın daha da gelişmesi için devlet olarak her zaman çiftçinin yanında olacaklarını kaydetti. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Soner Kırlı Malazgirt Muş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title