Haberler

Kaymakam Karagül'den Şehit Ailesi ve Gaziye Ziyaret

Havza Kaymakamı Vural Karagül, şehit ailesi ile gaziye ziyarette bulundu.

Havza Kaymakamı Vural Karagül, şehit ailesi ile gaziye ziyarette bulundu.

Karagül, 2011 yılında Başbakanlık otobüsüne Kastamonu-Ilgaz karayolunda terör örgütünce düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Recep Şahin'in Memduhiye Mahallesi'nde yaşayan ailesini ziyaret etti. Baba Nuri Şahin ile sohbet eden Karagül, şehit ailelerinin vatan emaneti olduğunu söyledi.

Şehitlere vefa borcunu ödemenin mümkün olmadığına dile getiren Karagül, "Bizler her zaman şehit ailelerimizin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını veren tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin." dedi.

Karagül, daha sonra Kıbrıs gazisi ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Havza Temsilcisi Harun Saat'i ziyaret etti.

Gazilerin, Türk milleti acısından ayrı bir yeri ve önemi olduğunu belirten Karagül, "Sizler gerek ülkemizin gerekse dünya halklarının özgürlüğü için canlarınızı hiçe sayarak görev yapmış, bu görevler esnasında gazi unvanı kazanmış kişilersiniz. Şehit ailelerimize olduğu gibi gazilerimize de kapılarımız sonuna kadar açık." ifadesini kullandı.

Saat de Karagül'e ilçedeki şehit ve gaziler hakkında bilgi vererek, "Bir gazi olarak ziyaretinizden ötürü çok mutlu oldum. Muharip Gaziler Derneği olarak her zaman Kaymakamlığımız ile şehit aileleri ve gazilerimiz için çalışmaktayız, inşallah bundan sonra da birlikte çalışacağız." diye konuştu.

Ziyaretlerinde Karagül'e Havza Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fatih Bıyık, Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hasan Göktuğ eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

title