Haberler

Kaymakam Karaaslan Darıca'ya Veda Etti

İçişleri Bakanlığı bünyesinde bir göreve atanan Darıca Kaymakamı Ahmet Karaaslan için veda yemeği düzenlendi.

İçişleri Bakanlığı bünyesinde bir göreve atanan Darıca Kaymakamı Ahmet Karaaslan için veda yemeği düzenlendi.

Bir restoranda gerçekleştirilen yemekte konuşan Kaymakam Ahmet Karaaslan,10 aylık görev süresi içinde 2 seçim yaşadıklarını belirterek, seçimlerin güzel bir ortamda geçmesine katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Kısa sürede güzel dostluklar edindiğini vurgulayan Karaaslan, "Allah bundan sonra da bize böyle çalışma yerleri nasip etsin. Bu dönem içinde bizlere her türlü desteği sağlayan başta Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak'a çalışma arkadaşlarıma ve Darıca ailesine teşekkür ederim" dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise Ahmet Karaaslan'ın genç ve dinamik bir kaymakam olduğunu kaydederek, "Sizinle tanışmaktan ve çalışmaktan oldukça mutlu olduk. Sizi önümüzdeki yıllarda vali olarak görmeyi temenni ediyor, başarılı çalışmalarınızdan ve hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Veda yemeğine, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Taşkın Tuncer, Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Erhan Yeşil, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile muhtarlar da katıldı. - Kocaeli

Kaynak: AA / Yerel

İçişleri Bakanlığı Şükrü Karabacak Ahmet Karaaslan Darıca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title