Haberler

Kaymakam Kalaycı'ya Veda Yemeği

Güncelleme:

İçişleri Bakanlığı'nın kararnamesi ile Karabük Vali Yardımcılığı görevine atanan Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı'ya veda yemeği düzenlendi.

Bir otelin balo salonunda düzenlenen veda yemeğine Havza Garnizon Komutanı Binbaşı Murat Özdemir, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özgür Kumkayır, Emniyet Müdürü Cengiz Urgancı, kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve çalışanları ile davetliler katıldı.

Kalaycı, yemek sonrası yaptığı konuşmada, Havza'da iki yıldır çalıştığını belirterek, "Bu çalışmalarımız burada kalacak ama dostluklarımız ve arkadaşlıklarımız baki kalacaktır. Gittiğimiz yerde kapımız hepinize daima açık olacaktır. İnsan odaklı, vatandaş odaklı hizmet anlayışını benimseyen bir yapıya sahibim. Bazen kırgınlıklarımız olmuş olabilir, suratımızın asık olduğu zamanlar olmuş olabilir, eğer varsa hakkınızı helal edin benden yana da helal olsun" dedi.

Bu iki yıl içerisinde KÖYDES Projesi kapsamında köylerine su, kanalizasyon ve yol hizmetleri doğrultusunda çalıştıklarını anlatan Kalaycı, şöyle devam etti:

"Bu süreler içerisinde enerjimizin son haddine kadar çalıştık ve ulaşılabilecek herkese ulaştık. Ama burada bana göre yaptığımız en güzel şey ismini zikredeceğim Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Erkan Bey sağolsun Ticaret ve Sanayi Odamızla beraber organize sanayinin temellerini atmak oldu. Bunun altına imzayı atmaktan dolayı büyük mutluluk yaşıyorum. Gelecek olan kaymakamımız ile ilçemiz inşallah daha güzel bir yer olacak, dediğim gibi bundan sonra Karabük ve daha sonraki yerlerde olmak üzere herkese kapım sonuna kadar açık, teşekkür ederim."

Konuşmaların ardından Havza'da yapmış olduğu çalışmalar anısına Havza Garnizon Komutanı Binbaşı Murat Özdemir, iş adamları Volkan Akarsu ve Keramettin Aydın tarafından Kaymakam Kalaycı'ya plaketler takdim edildi.

Kaynak: AA / Yerel

Yunus Kalaycı Murat Özdemir Karabük Havza Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title