Haberler

Kaymakam Irgatoğlu, İlçedeki Okulları Ziyaret Etti

Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Kaymakamı Murat Irgatoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler ile birlikte ilçedeki okulları ziyaret etti. Doğanşehir Anaokulu ve Doğanşehir Zafer İlköğretim okulunu ziyaret eden Kaymakam Irgatoğlu, okul öğretmenleri ve öğrencileriyle bir araya geldi.

Doğanşehir ilçesinde okul ziyaretleri gerçekleştiren Doğanşehir Kaymakamı Murat Irgatoğlu, ilk olarak Doğanşehir Anaokulu'nu ziyaret ederek, minik öğrencilerle buluştu. Okul Müdürü Fehmi Omaç, tarafından karşılanan Kaymakam Irgatoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler, sınıfları tek tek gezerek öğrencilerin durumlarını sordular, öğrencilerin oyunlarına katıldılar ve birlikte kahvaltı yaptılar.

Kaymakam Irgatoğlu ve Caner Güler, daha sonra okulun bahçesini gezdiler. Okul bahçesine dikilen sebzelerin öğrenciler tarafından ekildiğini belirten Okul Müdürü Fehmi Omaç, "Bu sebzelerin her bir parseli sınıflara aittir. Bahçenin bakımların ve hizmetini tamamen öğrencilerimiz yapıyorlar. Yemedikleri ya da sevmedikleri sebzelerin nasıl yetiştiğini gören öğrencilerimiz, artık yetiştirdikleri sebzeleri de yiyorlar. Böylece aslında çocuklarımızı hayata hazırlıyoruz" dedi.

Kaymakam Murat Irgatoğlu ise, okulun iç dizaynını çok beğendiğini belirterek, başarılarının devamını diledi.

Doğanşehir Anaokulu'ndan ayrılan Kaymakam Irgatoğlu, daha sonra Zafer İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler, okulun geçmişten geleceğe başarılı bir okul olduğunu ifade ederek, okulun eksikliklerini ve sıkıntıları anlattı. Öğretmenlerle toplantı yapan Kaymakam Murat Irgatoğlu, daha sonra okuldan ayrıldı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Doğanşehir Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title