Haberler

Kaymakam Fırat, Okulları İnceledi

Güncelleme:

Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız ile birlikte Süleyman Şah İlkokulunu denetim ve inceleme ziyaretinde bulundu.

Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat ve beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız ile birlikte ilçedeki okulları ziyaret ederek tespit edilen eksiklerin kısa sürede giderileceğini belirtip yapılan tüm işlerin takipçisi olacaklarını söyledi.

Akçakale Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; Kaymakam Fırat, "2014-2015 eğitim ve öğretim dönemi başında belirlediğimiz hedef doğrultusunda okullarımıza yönelik denetim, inceleme ve ziyaretlerde bulunuyoruz. Okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimizden öğrenciler ve okul hakkında bilgi alıyoruz. Amacımız eğitim gören öğrencilerin temiz bir ortamda eğitim görmelerini sağlamaktır" dedi. Kaymakam Fırat "Akçakaleli Öğrenciler, okulu ve eğitimi verenleri sever ise, okula bağlanmaları ve eğitim seviyelerinde de artış olur. Öğrencilerin eğitim kalitelerinin yükselmesi için elimizden gelen her türlü imkanları kullanıyoruz. Okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz de performanslarını ortaya koyarak Akçakale'nin eğitim seviyesini yükseltmek ve mevcut durumdan daha ileriye götürmek için daha fazla emek ve çaba sarf ederek başarı oranının artacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Daha sonra okul müdürleri ve öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam Fırat, sohbet edip, fikir alış verişinde bulundu. Eksikliklerin bir an önce giderilmesi için İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız'a ve okul yöneticilerine talimat verdi. Öğrencileri de unutmayan Kaymakam Fırat çeşitli hediyelerle öğrencileri sevindirdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Eyüp Fırat Akçakale Eğitim Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title