Haberler

Kaymakam Erkayıran, Bozyazılılara Teşekkür Etti

Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile İzmir’in Çeşme ilçesine atanan Bozyazı Kaymakamı Mustafa Erkayıran, 3 yıl boyunca ekip ruhuyla çalıştığı Bozyazılılara teşekkür etti.

Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile İzmir'in Çeşme ilçesine atanan Bozyazı Kaymakamı Mustafa Erkayıran, 3 yıl boyunca ekip ruhuyla çalıştığı Bozyazılılara teşekkür etti.

Resmi Gazete'de 28 Haziran 2015 tarihinde yayınlanan kararla Çeşme Kaymakamlığı'na atanan Mustafa Erkayıran, bir teşekkür mesajı yayınladı. Mesajında, Bozyazı'da görev yaptığı 3 yıl boyunca dost canlısı, sıcakkanlı, özü ve sözü bir Toroslar'ın Yörük insanlarıyla uyum içerisinde hizmet vermek mutluluğunu yaşadığını vurgulayan Erkayıran, "Görev yaptığım süre içerisinde ekip ruhu ile hareket ederek bana yardımcı olan Belediye Başkanım ve çalışma arkadaşlarıma, desteğini esirgemeyen siyasi partilerin ilçe başkanlarına, sivil toplum örgütlerine, muhtarlarıma ve bana yakın ilgi gösteren Bozyazı halkımıza teşekkür ediyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Erkayıran Bozyazı Çeşme İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title