Haberler

Kaymakam Erkan ve Başkan Aksoy, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Bitlis'in Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ve Belediye Başkanı Fettah Aksoy, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Tatvan Kaymakamlığı ve Tatvan Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen program kapsamında ilçedeki özel bir restoranda düzenlenen yemekte gazetecilerle bir araya gelen Kaymakam Murat Erkan ve Belediye Başkanı Fettah Aksoy, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Gazeteciler ise, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile aynı gün kutlanan idareciler günü dolayısıyla Kaymakam Erkan ve Belediye Başkanı Fettah Aksoy'un İdareciler Günü'nü kutladılar.

Kaymakam Erkan, gazetecilerin her birinin aslında bir kamu görevi yaptığını söyledi. Gazetecilik mesleğinin çok büyük fedakarlıklar isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli bir meslek olduğuna vurgu yapan Erkan, "Günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Gazetecilik mesleği, özellikle çok büyük fedakarlıklar isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerimiz zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler. Ben bu anlamda mesleğini zor şartlar altında icra eden, tarafsız, güvenilir, basın etiği çerçevesinde objektif olarak toplumsal görevlerini yerine getirmeye çalışan basın çalışanlarımızın gününü kutlayarak, sağlık, huzur, mutluluk ve başarılar diliyorum" diye konuştu.

Gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yapan Başkan Aksoy ise, "Gazetecilik görevinin ilkeli ve tarafsız bir şekilde sürdürülmesi, kamuoyunun haber alma hakkı ile doğrudan ilişkilidir. Bu büyük sorumluluğu hakkı ile yerine getirmek hususunda özveri ile görev yapan muhabir ve gazetecilerimize müteşekkir olduğumuzu belirtmek istiyorum. Memleket meselelerini kendi meseleleriymiş gibi gören ve bu konuda olumlu çalışma sarf eden gazeteciler, toplumun aynası ve görünmeyen kahramanlarıdır" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Murat Erkan ve Belediye Başkanı Fettah Aksoy tarafından günün anısına gazetecilere hediye takdimi yapıldı. Gazeteciler ise, İdareciler Günü dolayısıyla Kaymakam Erkan, Belediye Başkanı Aksoy ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Refik Aydın'a birer hediye takdim ettiler.

Düzenlenen etkinliğe Kaymakam Murat Erkan, Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Tatvan Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Refik Aydın ve ilçede görev yapan gazeteciler katıldı. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fettah Aksoy Murat Erkan Tatvan Bitlis Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title