Haberler

Kaymakam Erkan'a Polis Haftası Ziyareti

Bitlis'in Tatvan İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Kavaklı, Polis Haftası nedeniyle İlçe Kaymakamı Murat Erkan'ı ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Kavaklı ve polis memurlarını makamında kabul eden Kaymakam Erkan'a, 10 Nisan Pazar günü düzenlenecek olan etkinlik programı hakkında bilgi verildi. Polis Haftası kapsamında 10 Nisan Pazar günü düzenlenecek olan etkinliğin sabah saat 10.00'da çelenk sunma töreni ile başlayacağını belirten İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Kavaklı, etkinlik programının saat 10.30'da ise yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında düzenlenecek olan kokteyl programı ile devam edeceğini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Murat Erkan ise, tüm emniyet mensuplarının Polis Haftasını kutlayarak, "Polislik mesleği yapılan iş anlamında çok önemli, güzel ve kutsal bir meslek. Bu işin manevi boyutu çok büyük. Bu anlamda emniyet bizim sağ kolumuz. Bu nedenle polisimizin yaptığı işleri önemsiyor ve polisimize sonuna kadar güveniyoruz. Çünkü güven olmadan güvenlik olmaz. Bizim buradaki en büyük amacımız temel hukuki otoriteyi sağlamaktır. Bu açıdan devlete ve polise güven ve önleyici kolluk işleri çok çok önemli. Ben bu vesile ile Polis Teşkilatımızın 171. kuruluş yılını ve emniyet mensuplarımızın haftasını kutluyor ve kendilerinde meslek hayatlarında ve yaşantılarında huzur, sağlık ve başarılar diliyorum" diye konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Polis Haftası Murat Erkan Kavaklı Bitlis Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title