Haberler

Kaymakam Efendioğlu'ndan Okullara Ziyaret

Sincik Kaymakamı Tunahan Efendioğlu, ilçedeki okulları ziyaret etti.

Sincik Kaymakamı Tunahan Efendioğlu, ilçedeki okulları ziyaret etti.

Kaymakam Efendioğlu, ilçedeki bazı okul ve yurtları ziyaret ederek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın ve ilgili okul ve yurt müdürlerinden bilgiler aldı. Bu sene başında faaliyete giren 138 öğrenciye hizmet veren Sincik Anadolu İmam Hatip Lisesi Erkek Yurdu ile 122 öğrencinin kaldığı Sincik Çok Programlı Lisesi Ömer Aybak Kız Öğrenci Yurdu'nda verilen hizmetleri yerinde denetleyerek incelemelerde bulundu. Ayrıca Sincik Çok Programlı Anadolu Lisesi'ni, Yarpuzlu İlk ve orta Okulu'nu, Alancık İlk ve Orta Okulu ve Uğurlu Köyü İlköğretim Okulu'nu da ziyaret eden Efendioğlu, öğretmen ve öğrencilerin sorunlarını dinledi. Kaymakam Efendioğlu, okul idaresi ve öğretmenleri ile de bir araya gelerek okulların genel olarak eğitim ve öğretimindeki başarıları için her koşulda destek olacaklarını belirtti.

Sınıf ziyaretlerinde bulunup öğrencilere daha çok çalışmaları ve başarılı olabilmeleri için önerilerde bulundu. Kaymakam Efendioğlu, "Bölgemizdeki imkanların kısıtlı olması sebebiyle yapılan yeni yurtların özellikle ilçe dışından gelen öğrencilerimiz için çok önemdir. Bu yurtların eğitim seviyesini yükseltecek" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Aydın Sincik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title