Haberler

Kaymakam Çoban'dan Muhtar ve Kurum Amirleriyle Toplantı

Ergani Kaymakamı Mesut Çoban, muhtar ve kurum amirleriyle toplantı yaptı.

Ergani Kaymakamı Mesut Çoban, muhtar ve kurum amirleriyle toplantı yaptı.

Anadolu Fen Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Çoban, toplantıda ilçedeki ve köylerdeki sorunların muhtarlar tarafından iletilmesini beklediklerini söyledi.

Kaymakam Çoban, toplantıda şöyle konuştu:

"Kamu hizmetlerinin etkin ve verimli şekilde yerine getirilmesi ve vatandaşlarımızın tüm kurumlarımızdan mutlu ve huzurlu bir şekilde ayrılmalarını sağlamalıyız. Dairelerinize işini yaptırmak için gelen vatandaşlara güler yüzlü davranmanızı bekliyorum. Sonuçta siz nasıl ki bir başka daireye işinizi yaptırmak için gittiğinizde güler yüzle karşılanıyorsanız, vatandaşımızın da aynı sizin gibi karşılanmasını ve işlerinin kısa bir süre içerisinde bitirilmesini sizlerden bekliyorum."

Kaymakam Çoban, muhtarların istek ve önerilerini dinleyerek, ilgili kurum ve kuruluşlarla iş birliği ve koordinasyon sağlanmak suretiyle ilçedeki kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunulması konusunda hep birlikte gayret sarf edeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Mesut Çoban Ergani Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title